ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να είστε βέβαιοι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας της Τράπεζας Alpha Bank, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για την κρυπτογράφηση των στοιχείων σας χρησιμοποιείτε η σύγχρονη μέθοδος κρυπτογράφισης SSL 128-bit  (Secure Socket Layer).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.siskevi.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Diners και American Express) όλων των τραπεζών. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει κατά την παραλαβή να επιδείξετε ταυτόχρονα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας (Αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο κ.λ.π.) και την πιστωτική κάρτα δια της οποίας πραγματοποιήθηκε η αγορά.

2. Κατάθεση σε λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία αξίας άνω των 1.000€ μπορείτε να την εξοφλήσετε μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σου δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών. Η παραγγελία σας θα τύχει επεξεργασίας και θα ολοκληρωθεί με αποστολή, μόλις εμφανιστεί η κατάθεση σας (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες).

Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

ALPHA BANK

ΙΒΑΝ : GR22 0140 6610 6610 0210 1235 786

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ : 6610 0210 1235 786

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Εμμ Βενετσανάκης

3. MasterPass

3. Masterpass

Το Masterpass είναι η νέα διεθνής δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με την χρήση ψηφιακού πορτοφολιού, την οποία πρώτη η Alpha Bank εισήγαγε στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα ευκολία και ασφάλεια κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους.

Με το Masterpass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το Masterpass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση. Το Masterpass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών(American Express, Visa, MasterCard, Diners Club, Discover).

4. Πληρωμή στο κατάστημα