ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.siskevi.gr

Το siskevi.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου ιδιοκτησίας της “Εμμ. Βενετσανάκης”. Κάνοντας χρήση του www.siskevi.gr σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά:

1. Το λογισμικό περιεχόμενο (πληροφορίες, προγράμματα, δεδομένα κλπ) και των υπηρεσιών του www.siskevi.gr που έχουν εισαχθεί και πρόκειται να εισαχθούν σε αυτή ανήκουν σε αποκλειστικά στο siskevi.gr και έχουν την προστασία των ελληνικών, κοινοτικών και διεθνών νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Διατίθενται στους επισκέπτες της ιστοσελίδας WWW.SISKEVI.GR  για προσωπική μη εμπορική χρήση και όχι για κερδοσκοπικούς σκοπούς. 

2. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Εμμ. Βενετσανάκη ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

3. Το siskevi.gr δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση ότι οι πληροφορίες που βρίσκονται στις ανακοινώσεις και στα έγγραφα που αναρτώνται σε αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται “ως έχει” χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Το siskevi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη όπως επίσης και υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που μπορεί να προκύψει από την χρήση του κόμβου.

4. Ενδεχομένως στο www.siskevi.gr να υπάρχουν δεσμοί προς άλλους δικτυακούς τόπους τους οποίους δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών, τους όρους χρήσης κλπ. To siskevi.gr σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για την ποιότητα, καταλληλότητα, λειτουργικότητα ή νομιμότητα τέτοιων δικτυακών τόπων. Είναι αμοιβαίως αποδεκτό ότι οι χρήστες παραιτούνται οποιωνδήποτε νομικών διεκδικήσεων κατά του siskevi.gr/Εμμ. Βενετσανάκη σε σχέση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους.

5. Το siskevi.gr δημιουργήθηκε και λειτουργεί στην Ελλάδα οπότε καθοδηγείται από την Ελληνική νομοθεσία με ότι αυτό συνεπάγεται για την χρήση του. Εάν κάποιος χρήστης θέλει να έχει πρόσβαση στο www.siskevi.gr από το εξωτερικό τότε θα πρέπει να ενημερωθεί για τους νόμους της στην οποία βρίσκεται και έχει την ευθύνη να τους ακολουθεί.

6. Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του SISKEVI.GR είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, διεύθυνση, επάγγελμα κλπ) προκειμένου να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα που δηλώσατε με την συγκατάθεση σας στην Βενετσανάκης τηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και εμπιστευτικότητα και σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους.

7. Ασφάλεια Συναλλαγών: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Οι παραπάνω όροι χρήσης του δικτυακού τόπου της siskevi.gr αποτελούν πλήρη συμφωνία και έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στους όρους χρήσης και στο περιεχόμενο χωρίς καμία προειδοποίηση.